fbpx
Andenia Hotel Sacred valley
Romantiskt hotell

Romantiskt

Andenia Hotel Sacred Valley

Sacred Valley, Peru

Andenia ligger i Sacred Valley, perfekt beläget utanför Cusco, på vägen mot Machu Picchu. Härifrån kan du göra utfärder, inte bara till Machu Picchu, men också till närliggande byar, Cusco och dom berömda regnbågsbergen.
Hotellet har endast 9 rum på 18 – 25 kvm, alla med sin egen terrass, belägna i hotellets stora trädgård med fruktträd, vattenfall och bäckar. Hotellets byggnader är byggda enligt lokal byggtradition, med en inredning som är en skapelse av lokala konstnärer och designers. Allt mycket smakfullt och enkelt elegant.
I trädgården finns hammockar där du kan sitta och njuta av utsikten mot dom omkringliggande bergen. På kvällarna kan du njuta av tystnaden under Andernas natthimmel.

Hotellet har ett alldeles utmärkt kök, som är en fusion av peruanska klassiker och världens mat. Restaurangen är öppen större delen av dagen. Restaurangen använder sig av ekologiskt odlade frukter och grönsaker från den egna trädgården och från närliggande gårdar. Till frukost serveras en härlig frukostbuffé som kan kompletteras med val från a la cartemenyn.

Bildgalleri

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.