Chat with us, powered by LiveChat
Andaz Peninsula Papagayo Resort, Costa Rica
De luxe hotel standard

Deluxe

Andaz Peninsula Papagayo Resort

Peninsula Papagayo, Guanacaste, Costa Rica

Andaz första resort i Latinamerika är en elegant studie i naturmaterial och organiska former. Här finns 153 rum och 21 sviter, alla med hel eller delvis utsikt mot en vacker havsvik. Hotellets arkitekt har skapat en futuristisk design, med inspiration från havssnäckor och kokonger. Tack vare naturmaterialen så känns hotellet samtidigt varmt och omfamnande.

En fullständig resort
Här bjuds på allt du kan förvänta dig från en hotellresort av högsta standard. Hotellet matchar grannen Four Seasons på alla punkter och kanske lite till.

Det finns tre restauranger på hotellområdet. Varje restaurang har sin egen karaktär. Chao Pescao är en liten informell restaurang. Río Bongo bjuder på latinamerikans mat. Det är också här hotellet serverar den omfattande och högklassiga frukosten. Hotellets lyxigaste restaurang, Ostra, bjuder på fisk och skaldjur.

Andaz är mycket stolta över sitt Spa. Här kan du välja från en omfattande meny av behandlingar. Välj sedan själv mellan behandlingsrum på inom- och utomhus.

Självfallet finns det också ett välutrustad gym och en naturstig på hotellområdet där du kan njuta av en avslappnande promenad.

Hotellet har två stycken eleganta poolområden, varav det ena är reserverat endast för vuxna. Koppla av och njut av sol och värme. Räkna dock med att du ibland kan väckas upp av en vrålapa som valt att besöka ett av hotellområdets träd.
Det finns även två små sandstränder som är tillgängliga vid lågvatten.

Rummen
Redan standarrummen är väl tilltagna i storlek, men fönster från golv till tak. Från rum och balkonger ser man delvis ut över vackra Culebra Bay och den omgivande skogen.
Rummen är elegant inredda med naturmaterial som ger en varm känsla. Den tekniska standarden är hög med smart belysning och olika gadgets. En glasdörr leder till dom lika väl tilltagna badrummen. Här kan du svalka dig från en stor regndusch som öppnar ut sig mot balkongen.
Utöver standardrummen finns rumstyper av olika standard och 21 fantastiska sviter.

Bildgalleri