fbpx

Hotell i Sydamerika

I Sydamerika finns det många spännande hotell och för många av våra kunder är hotellen en viktig del av reseupplevelsen. På den här sidan finner du ett urval av hotell. Vi arbetar löpande med att lägga till fler hotell efter hand som vi får rapporter från våra kunder om särskilt uppskattade hotell. När det öppnas nya hotell som vi finner särskilt intressanta, så lägger vi också till dom här. 

Urvalet av hotell skiljer sig åt. Här finns allt från romantiska hotell, trendiga design- och boutiquehotell, lyxhotell, klassiska hotell, äventyrshotell och särskilt prisvärda och omtyckta hotell från hela den sydamerikanska kontinenten.

Arenas Del Mar

Detta 5-stjärninga hotell ligger mitt i Manuel Antonios hjärta, direkt vid områdets bästa strand. Varmt, personligt och med ambitiösa hållbarhetsmål.

Läs mer »
Casa San Augustin - romantiskt boutiquehotell i Cartagena, Colombia

Casa San Augustin Cartagena

För dig som vill ha storstadspuls på semestern och samtidigt inte vara långt från underbara paradisstränder, kan vi rekommendera boutiquehotellet Casa San Augustin Cartagena.

Läs mer »
Copacabana Palace

Copacabana Palace

Det mest klassiska av hotellen i Rio är Copacabana Palace. Det invigdes redan 1923 och frekventeras fortfarande av presidenter och popstjärnor.

Läs mer »

El Mangroove

Elegant design, fantastiskt läge vid vykortsvackra Papagayo Gulf och hög servicenivå är några ledord för detta familjevänliga hotell i Costa Rica.

Läs mer »
Iguana Reef Inn, Caye Caulcer, Beliize

Iguana Reef Inn

Hotellet är perfekt beläget direkt vid havet med nära gång- eller cykelavstånd till öns barer och restauranger. Här kan du njuta av en avkopplande barfotasemester.

Läs mer »

Kasiiya Papagayo

En eko-resort mitt i en orörd djungel på en privat halvö med fem lyxiga sviter, ekologisk mat, tre orörda stränder och lägsta möjliga miljöpåverkan.

Läs mer »
La Paloma Lodge, Costa Rica

La Paloma Lodge

Hotellet har ett fantastiskt läge på en kulle med panoramisk utsikt över Stilla havet. Därför är utsikten ständigt närvarande.

Läs mer »
Matachica Resort & Spa, Belize

Matachica Resort & Spa

Matachica Resort är ett läckert och avslappnat boutiquehotell c:a 8 km norr San Pedro. Här lever du i en härligt avslappnad barfotalyx direkt vid havet.

Läs mer »
Pacuare Lodge, Costa Rica

Pacuare Lodge

Pacuare Lodge är ett hotell som står ut från andra hotell. Det är ett överväldigande romantiskt hotell mitt i Costa Ricas regnskog.

Läs mer »
Uxua Casa Hotel & Spa, romantiskt hotell utanför Porto Seguro, Brasilien

Uxua Casa Hotel & Spa

Det här är ett boutiquehotell som du kommer älska för dess avslappnade elegans. Det består av 11 läckra casas inbäddade i en härlig tropisk trädgård.

Läs mer »
Xandari Resort, Costa Rica

Xandari Resort & Spa

Ett välkomnande hotell med starka ekoambitioner som bland annat har egna ekologiska fruktodlingar. Hotellet består av färgglada villor i tropiska trädgårdar

Läs mer »

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.