fbpx

Kategori: Ecuador

Galapagoskryssning

Kryssning bland Galapagosöarna

En kryssning på Galapagosöarna är fylld av upplevelser och är verkligen ett minne för livet där du får uppleva det unika djurlivet.

Konstresa med Sydamerikaexperten

Konst och kulturresa

För den konstintresserade har Sydamerika ett mycket stort utbud. Sydamerikanska konstnärer bidrar ständigt med betydande verk till världskonsten.

Machu Picchu

Machu Picchu och Galapagos

Upplev Machu Picchu och Galapagos – två av Sydamerikas absoluta höjdpunkter på en och samma skräddarsydda resa.

Galapagosöarna

Ö-hoppning på Galapagosöarna

Upplev Galapagosöarnas underbara värld med ett välplanerat ö-hoppningsprogram. Du bor bekvämt på ditt hotell och åker smidigt med modern motorbåt mellan öarna Santa Cruz, Floreana och Isabela.

Pikaia Lodge, Galapagos

Pikaia Lodge

Santa Cruz första ekologiska lyxhotell är ett utmärkt alternativ för dig som inte vill bo på kryssningsbåt, utan föredrar utfärder från ögruppens huvudö.

Belmond Hiram Binghamtåget som går mellan Cusco och Machu Picchu

Sydamerikas höjdpunkter

Jag får ofta frågan om vad som är Sydamerika största höjdpunkter. I den här artikeln lyfter jag fram några av dom största höjdpunkterna under 2020.

Galapagos, Ecuador

Galapagosöarna

(Foto ovan: Simon Matzinger) Galapagos är en unik plats. Få platser har ett sådant skimmer runt sig som Galapagos har. Det är en sagolik plats

Anderna, Ecuador

Anderna

Snötäckta vulkantoppar, lamor och alpackor, små sömniga indianbyar. Anderna sträcker sig genom hela Ecuador från norr till söder och bjuder på mängder av äventyr och

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida.