Chat with us, powered by LiveChat

Kategori: Costa Rica

Sydamerikaexperten | Costa Rica

Reseberättelse från Costa Rica

Göteborg – San José Larmet går 02,45 21 december 2022. Efter en lite orolig natt var jag redan vaken och inga problem att komma upp.

Golfresa till Sydamamerika med Sydamerikaexperten

Golfresa

Res till Sydamerika för att enbart spela golf, eller res runt i Sydamerika ändå och ta några golfrundor på fantastiskt fina banor här och där.

Res till Costa Rica och upplev landets paradisstränder.

Costa Rica

Costa Rica är ett litet land i Centralamerika. Men det sträcker sig ändå från kust till kust. Här finns fantastiska stränder, tropiska skogar, berg med aktiva vulkaner och ett rikt exotiskt djurliv.

Manuel Antonio, Costa Rica

Badresa till Costa Rica

För alla er som endast vill bada och koppla av föreslår vi en tiodagars resa med sju nätter på Manuel Antonio, en av Costa Ricas vackraste stränder.

Andaz Peninsula Papagayo Resort, Costa Rica

Andaz Peninsula Papagayo Resort

Andaz första resort i Latinamerika är en elegant studie i naturmaterial och organiska former, inspirerade av snäckor och fjärilskokonger.

Arenas del Mar, Costa Rica

Arenas Del Mar

Detta 5-stjärninga hotell ligger mitt i Manuel Antonios hjärta, direkt vid områdets bästa strand. Varmt, personligt och med ambitiösa hållbarhetsmål.

Hotel Casa Corcovado Jungle Lodge, Costa Rica

Casa Corcovado Jungle Lodge

Denna trevliga lodge ligger mitt i ett vackert regnskogsområde nära Corcovados nationalpark med trevliga bungalows och charmig costaricansk inredning.

El Mangroove Hotel, Costa Rica

El Mangroove

Elegant design, fantastiskt läge vid vykortsvackra Papagayo Gulf och hög servicenivå är några ledord för detta familjevänliga hotell i Costa Rica.