Kategori: Costa Rica

Golfresa till Sydamamerika med Sydamerikaexperten

Golfresa

Res till Sydamerika för att enbart spela golf, eller res runt i Sydamerika ändå och ta några golfrundor på fantastiskt fina banor här och där.

Strand Costa Rica

Costa Rica

Costa Rica är ett litet land i Centralamerika. Men det sträcker sig ändå från kust till kust. Här finns fantastiska stränder, tropiska skogar, berg med aktiva vulkaner och ett rikt exotiskt djurliv.

Manuel Antonio, Costa Rica

Badresa till Costa Rica

För alla er som endast vill bada och koppla av föreslår vi en tiodagars resa med sju nätter på Manuel Antonio, en av Costa Ricas vackraste stränder.

Andaz Peninsula Papagayo Resort, Costa Rica

Andaz Peninsula Papagayo Resort

Andaz första resort i Latinamerika är en elegant studie i naturmaterial och organiska former, inspirerade av snäckor och fjärilskokonger.

Arenas del Mar, Costa Rica

Arenas Del Mar

Detta 5-stjärninga hotell ligger mitt i Manuel Antonios hjärta, direkt vid områdets bästa strand. Varmt, personligt och med ambitiösa hållbarhetsmål.

Hotel Casa Corcovado Jungle Lodge, Costa Rica

Casa Corcovado Jungle Lodge

Denna trevliga lodge ligger mitt i ett vackert regnskogsområde nära Corcovados nationalpark med trevliga bungalows och charmig costaricansk inredning.

El Mangroove Hotel, Costa Rica

El Mangroove

Elegant design, fantastiskt läge vid vykortsvackra Papagayo Gulf och hög servicenivå är några ledord för detta familjevänliga hotell i Costa Rica.

El Silencio Lodge, Costa Rica

El Silencio Lodge & Spa

Om du vill känna att du kommer nära naturen, så är El Silencio hotellet för dig. Här känner du naturens närhet var än du är.

La Paloma Lodge, Costa Rica

La Paloma Lodge

Hotellet har ett fantastiskt läge på en kulle med panoramisk utsikt över Stilla havet. Därför är utsikten ständigt närvarande.

Nayara Resort, Costa Rica

Nayara Resort, Spa and Gardens

Nayara Resort har en härlig utsikt mot Arenals vulkan. Läget vid nationalpalren för hotellet till den perfekta basen för lätta utfärder i nationalparken.