Kategori: Colombia

Karnevalen i Colombia

Karnevalen i Colombia

En fantastisk resa till den världsberömda karnevalen i Barranquilla med glädje, dans, musik och färggranna parader.

Konstresa med Sydamerikaexperten

Konst och kulturresa

För den konstintresserade har Sydamerika ett mycket stort utbud. Sydamerikanska konstnärer bidrar ständigt med betydande verk till världskonsten.

Gatubild från Colombia

Colombia Runt

En fantastisk rundresa till de bästa Colombia har att erbjuda. Vår guide Sven Andersson presenterar sitt nya hemland Colombia och dess höjdpunkter.

Gamla stan i Cartagena, Colombia

Colombia med hög klass

Colombia erbjuder en mycket varierande semester i omväxlande miljöer. Amazonas regnskog, Anderna och exotiska stränder längs den vackra karibiska kusten eller den mer orörda Stilla havskusten lockar med både äventyr och avkoppling.

Lost City i Colombia

Vandring till the Lost City

Djungelvandring i Colombia till Ciudad Perdida – The Lost City. En fantastisk vandring genom flera klimatzoner och spektakulära landskap.

Fotbollsresor till Brasilien

Fotbollsminnen från Sydamerika

Fotboll är en nationalsport i Brasilien och hela Sydamerika är ju mer eller mindre fotbollstokigt. Här listar jag mina favoritminnen.

Colombia Runt

Blogg från Colombia Runt

Våra gäster har precis kommit tillbaka från vår senaste rundresa i Colombia ledd av Sven Andersson, en av våra mest erfarna guider.

Kasiiya Papagayo, romantiskt boutiquehotell i Costa Rica

Fem riktigt romantiska hotell

Det finns många fantastiska boutiquehotell i Sydamerika. Idag lyfter jag fram 5 romantiska hotell i några av Sydamerikas mest populära länder.