Chat with us, powered by LiveChat

Silver Wind

Silver Wind, med uppgraderingar och en förstärkt is-klassad skrov, erbjuder tidlös elegans och mångsidighet. Från polarregioner till ikoniska hamnar, förbered dig för en rikedom av destinationserfarenheter.

OM FARTYGET

ANTAL GÄSTER

274

BESÄTTNING

239

CalenderRed

BYGGT

1995

DurationRed

SENASTE RENOVERING

2021

TONNAGE

17,400 ton

KRYSSNINGAR

Silver Wind - hytter och däckplan

En större uppgradering i december 2018 gjorde att Silver Wind såg bättre ut än någonsin. En andra renovering i november 2021 stärkte hennes is-klassade skrov och gjorde henne till ett av de mest anpassningsbara fartygen i vår flotta. Fortfarande tidlöst elegant, fortfarande lyxigt avslappnad, Silver Winds förbättrade kryssningsmångsidighet betyder att hon kan susa från polarregioner till ikoniska hamnar med flytande lätthet. Oavsett om du vill komma nära pingviner i Antarktis eller luta dig tillbaka på de gyllene sandstränderna i Karibien, förbered dig för en mängd olika destinationserfarenheter ombord på Silver Wind.
Owner's Suite

Namnet säger allt. En stilfull svit. Prestigefyllt och klassiskt. För dem som söker den högsta nivån av utrymme, komfort och service ombord. Ägar-sviten finns som en ett-rumskonfiguration eller som två sovrum (som illustreras) genom att ansluta med en Vista-svit så att du kan njuta av din lyxkryssning med stil.

Svit med ett sovrum: 55 kvm inklusive veranda

Svit med två sovrum: 77 kvm inklusive veranda

Owners suite Silver Wind
Grand Suite

Smakfullt designad och utsökt inredd svit. Grand-sviten på Silver Wind är idealisk för att underhålla vänner eller njuta av en lugn middag "hemma". Finns som en ett-rumskonfiguration eller som två sovrum genom att ansluta med en Veranda-svit.

Svit med ett sovrum: 95 kvm inklusive veranda

Svit med två sovrum: 122 kvm inklusive veranda

Grand suite Silver Wind
Royal Suite

Royal-sviten lever upp till sitt namn. Den är majestätisk och perfekt för att underhålla andra gäster. Finns som en ett-rumskonfiguration eller som två sovrum genom att ansluta med en Veranda-svit.

Svit med ett sovrum: 69 kvm inklusive veranda

Svit med två sovrum: 96 kvm inklusive veranda

Royal suite Silver Wind
Silver Suite

För dem som vill ha mer utrymme är Silver-sviter idealiska. Stilrena och sofistikerade. Separata mat- och vardagsrum. Större verandor. Belägna mitt på Silver Wind. Perfektion i design för bekvämt boende. Silver-sviterna rymmer tre gäster.

Svit med ett sovrum: 48 kvm inklusive veranda.

Silver suite Silver Wind
Medallion Suite

Ett tecken på distinktion. Lyxigt. Rymligt. Exklusiva material och panoramavyer omger dig med distingerad lyx. Den perfekta sammanfattningen av Medallion-sviten som erbjuds av världens bästa kryssningslinje.

Svit med ett sovrum: 41 kvm inklusive veranda.

Svit 741:62 kvm med fransk balkong, separat matplats och fullstort badkar.

Sviter 801-804 endast: med Veranda.

Medallion suite Silver Wind
Deluxe Veranda Suite

Deluxe Veranda-sviten erbjuder oslagbara vyer. Ett signaturdrag hos Silversea. Rymlig och välkomnande. Glasdörrar från golv till tak öppnar upp till en möblerad privat teakveranda. Varje spektakulär solnedgång känns som om den bara är din. Deluxe Veranda-sviten erbjuder ett mer centralt läge, men med identiskt boende till en Veranda-svit.

Svit med ett sovrum: 27 kvm inklusive veranda.

Deluxe veranda suite Silver Wind
Classic Veranda Suite

Classic Verandasviten bjuder på oslagbar utsikt. Ett kännetecken för Silversea. Rymlig och inbjudande. Glasdörrar från golv till tak öppnar upp till en privat teakveranda med möbler. Varje spektakulär solnedgång känns som om den enbart är din.

Svit med ett sovrum: 27 kvm inklusive veranda.

Classic veranda suite Silver Wind
Vista Suite

Ett tyst fristad att dra sig tillbaka till på din kryssning. Sittområdet har gott om utrymme för avkoppling. Stora fönster ramar in panoramautsikten över havet. Den perfekta bakgrunden för frukost på sängen. Silver Wind Vista-sviter rymmer tre gäster.

Svit med ett sovrum: 22 kvm.

Svit 738: 30 kvm.

Rullstolsanpassade sviter: 445 och 447.

Deluxe veranda suite Silver Wind
Sydamerikaexperten | Silver Endeavour

Restauranger ombord

Gör en smakresa. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. 

The grill Silver Wind
The Grill
En av de hälsosammaste köken som finns, The Grill erbjuder lavastenslagning när den är som bäst. Hämtad från vulkaniskt berg och placerad i en ugn för att nå en optimal temperatur på 400˚C, inbjuder The Grill gästerna att tillaga sin mat direkt vid deras bord. Placera ditt kött, fisk eller grönsaker på toppen av grillstenen eller inuti soppbålen, och laga sedan helt efter din egen smak. Varje tugga är tillagad till perfektion, gång på gång. Med stenlagning tillgänglig endast på kvällarna, blir The Grill dagtid en rotisserie och gourmet sallads- och hamburgerbar, där du erbjuds bygga dina egna hamburgare från de bästa urvalen av kött.
La terrazza Silver Wind
La Terrazza
Ombord på detta lyxiga kryssningsfartyg serveras ett gudomligt urval av Italiens bästa kök à la carte i La Terrazza. Autentiska recept och de färskaste ingredienserna kommer samman med finess och passion – ett smakfullt uttryck för Silverseas distinkta italienska arv. La Terrazza använder buffelmozzarella från Neapel, ekologisk balsamvinäger och olivolja från Umbrien, samt lufttorkad skinka från Parma. Regionen Emilia-Romagna producerar också Silverseas 24 månader gamla Parmigiano Reggiano, medan pastan görs färsk dagligen ombord på Silver Wind. La Terrazza är öppen för avslappnad, bufféfrukost och lunch med inomhus eller al fresco-måltide. På kvällen omvandlas La Terrazza till en traditionell italiensk à la carte restaurang.
The restaurant Silver Wind
The Restaurant
Bland glittrande silver, kristall och levande ljus, serverar detta lyxiga kryssningsfartygs huvudmatsal samtida, internationell mat med den sofistikerade elegans och fläckfria service du kan förvänta dig som en del av din prestigefyllda resa. Menyerna innehåller regionala specialiteter unika för resmålet, till exempel, Grillad chilensk havsabborre medan du kryssar genom de chilenska fjordarna och Indisk Chicken Korma på väg till Mumbai. The Restaurant ombord på detta lyxiga kryssningsfartyg erbjuder öppen sittning, vilket innebär att det inte finns några bestämda tider, inga bestämda bord. Du är fri att äta när, var och med vem du vill.
La dame Silver Wind
La Dame
Unna dig en kväll där fina viner kompletteras med en skräddarsydd meny med regionalt inspirerade rätter i en intim, elegant miljö. En extraordinär sex-rätters upplevelse som hyllar världens mest framstående vinregioner ombord på ditt lyxiga kryssningsfartyg.

Kryssningar med Silver Wind

Valparaiso till Puerto Williams

På denna 20 dagars kryssning kryssar du från Valparaisos färgstarka stränder söderut hela vägen till Antarktis.

Puerto Williams till Buenos Aires

19 eller 21 dagars kryssning med start från Sydamerikas sydspets och avslut i Buenos Aires.

Puerto Williams till Cape Town

Denna otroliga 40 dagars resa en sällsynt upplevelse, från pingvinkolonier på Falklandsöarna till världens största havsfågelkoloni på Goughöarna.

Puerto Williams till Puerto Williams

Denna 15 eller 18 dagars kryssning är en resa för resenärer, inte turister. Inget annat än exceptionella upplevelser att vänta, både ombord och i land.

Puntarenas till Valparaiso

18 dagars kryssning med början i Costa Rica, vidare till Chile med stopp på vägen i både Ecuador och Peru.

Manaus till Dakar

21 dagars kryssning som inleds djup inne i Amazonas, fortsätter längs Brasiliens kust för att sedan avslutas i Senegal.