Chat with us, powered by LiveChat

Silver Origin

Silver Origin, en höjdpunkt av upplevelseresor i Galapagos, med experter, högt besättnings-till-gäst-förhållande och toppmoderna faciliteter. Njut av svitboende, ecuadoriansk mat och den mest miljömedvetna resan vi någonsin erbjudit.

OM FARTYGET

ANTAL GÄSTER

100

BESÄTTNING

90

CalenderRed

BYGGT

2020

DurationRed

SENASTE RENOVERING

2020

TONNAGE

5,800 ton

KRYSSNINGAR

Expeditionskryssningar i Galapagos

Silver Origin - hytter och däckplan

Silver Origin, det första destinationspecifika fartyget byggt av Silversea, är höjdpunkten av upplevelseresor i Galapagos. Aldrig tidigare har öarna presenterats så suveränt: ett team av ecuadorianska nationella expertguider, det högsta besättnings-till-gäst-förhållandet i Galapagos, 8 Zodiacs och sömlösa hybridutrymmen som erbjuder en extraordinär resa – för extraordinära människor. Svitboende, Horizon Balconies, butlerservice, sofistikerade interiörer, interaktiv basläger, ecuadoriansk-inspirerad mat … inget aspekt av Silver Origin har lämnats åt slumpen. Det mest miljömedvetna fartyget vi någonsin byggt, gör ett vertikalt språng och omvandla din idé om resor med Silver Origin.
Owner's Suite

Owner’s Suite är för dem som vill uppleva öarna i komfort. Ett separat sovrum, modernt badrum med bubbelbad med havsutsikt och elegant sittområde garanterar att integritet och mysighet står i fokus, medan den stora verandan säkerställer full ö-upplevelse.

Svit med ett sovrum: 160 kvm inklusive veranda

Owners suite Silver Origin
Grand Suite

Grand Suite är verkligen storslagen. Ett perfekt komplement till din kryssning runt Galapagosöarna, Grandsviten ger en härlig utsikt från morgon till kväll tack vare en glaspanelvägg i vardagsrummet. En stor, privat veranda och badrum med havsutsikt maximerar upplevelsen av destinationen. Vackert möblerad och inredd, är Grand-sviten det perfekta svaret för dem som gillar att utforska med lyx.

Svit med ett sovrum: 95 kvm inklusive veranda

Svit med två sovrum: 95 m² inklusive veranda (25 m²).

Grand Suite Silver Origin
Royal Suite

Royal-sviten är verkligen värdig kungligheter! Sviten är bland de största som erbjuds. Sviten har inte bara en privat, rymlig veranda, men tack vare det privilegierade läget baktill på fartyget är du säker på att få de bästa utsikterna som finns! Förvänta dig alla dina favoritbekvämligheter: Stort badrum med havsutsikt, bubbelpool och walk-in-dusch, toppmodern underhållningssystem och lyxiga sängkläder för att garantera den bästa nattsömn du någonsin haft.

Svit med ett sovrum: 83 kvm inklusive veranda

Royal suite Silver Origin
Silver Suite

Det har aldrig varit en bättre tid att komma nära och personligt med Galapagos berömda marina liv än med Silver-sviten. Enorma fönster från golv till tak där du kan blicka ut mot havet och dess invånare. Ett badkar med havsutsikt och bubbelpool låter dig uppleva öarnas skönhet samtidigt som du njuter av Silverseas bekvämligheter. Lyxiga möbler kompletterar upplevelsen.

Svit med ett sovrum: 50 kvm inklusive veranda

Handikappanpassade sviter: 6022, 7018.

Silver suite Silver Origin
Medallion Suite

Medallion-sviten bär sitt namn med rätta - det är verkligen guldmedaljen av komfort i Galapagosöarna. Designad med den äventyrliga gästen i åtanke. Förstora din svit med ett knapptryck med vår unika Horizon Balkong. Den perfekta kombinationen av expedition och lyx, med inredningsdetaljer för avslappnad komfort. Havsutsikten från den öppna duschen förlänger ditt äventyr ännu längre.

Svit med ett sovrum: 33 kvm inklusive horizon balkong.

Medallion suite Silver Origin
Deluxe Veranda Suite

En havsutsikt från den öppna duschen plus vår unika Horizon Balkong gör detta till folkets val när det kommer till att segla runt Galapagosöarna. Expertmässigt designade och utsökt inredda, Deluxe Veranda-sviter är varma, rymliga och elegant designade, så att du kan få ut mesta möjliga av ditt äventyr, utan att sakna hemmets bekvämligheter.

Svit med ett sovrum: 31 kvm inklusive horizon balkong.

Deluxe veranda suite Silver Origin
Superior Veranda Suite

Vår Superior Verandasvit är designad för att ge dig en upplevelse som förstärker dina intryck och upplevelser av Galapagos. Silver Origins unika Horizon Balkong omvandlar din svit med ett knapptryck och förvandlar balkongen till en lounge inomhus. Ett stort badrum med fönster in i sviten sätter pricken över i.

Svit med ett sovrum: 30 kvm inklusive horizon balkong

Superior veranda suite Silver Origin
Classic Veranda Suite

Elegant och sofistikerad, Classic Veranda är en fristad för avkoppling i slutet av en händelserik upptäcktsdag. En privat veranda för ditt resmål ännu närmare din svit. Full butlerservice fulländar denna upplevelsen.

Svit med ett sovrum: 30 kvm inklusive veranda.

Classic veranda suite Silver Origin
Sydamerikaexperten | Silver Origin

Restauranger ombord

Gör en smakresa. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. 

The restaurant Silver Origin
The Restaurant
Denna förfinade matsal drar nytta av rikligt naturligt ljus och fantastiska vyer över destinationen, tack vare de stora glasfönstren från golv till tak. The Restaurant, som serverar frukost, lunch och middag, erbjuda det högsta uttrycket för den lokala matkulturen, tillsammans med ett brett urval av internationella alternativ.
The grill Silver Origin
The Grill
Silverseas berömda Grill-restaurang i hjärtat av Galapagosöarna, erbjuder al-fresco luncher på dagen och Silverseas signaturkoncept Hot Rocks på kvällen. Tack vare ett avancerat skyddssystem kan The Grill stängas in för att maximera gästernas komfort vid vind och fallande temperaturer.

Allmänna utrymmen

Fartyget är särskilt konstruerat för att kryssa runt Galapagosöarna, vilket återspeglar sig i design och funktion av dom allmänna utrymmena.

Kryssningar med Silver Origin

Galapagoskryssning 14 dagar

Galapagos är alla naturälskares drömdestination. Kryssa 14 dagar med Silversea Origin, ett specialbyggt fartyg för Galapagos.

Galapagoskryssning 10 eller 11 dagar

Galapagos är alla naturälskares drömdestination. Kryssa 10 eller 11 dagar med Silversea Origin, ett specialbyggt fartyg för Galapagos.

Galapagoskryssning 7 dagar

Galapagos är alla naturälskares drömdestination. Kryssa 7 dagar med Silversea Origin, ett specialbyggt fartyg för Galapagos.

När kan vi kontakta dig?

Fyll  i nedan formulär så kontaktar vi dig.

Ange gärna vilken eller vilka tider som skulle passa dig bäst.

Förfrågan

Fyll  i nedan formulär så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Om du önskar att vi skall ringa upp dig, kryssa i boxen under telefon. Ange också gärna i meddelandefältet vilken tid det passar dig bäst att vi ringer.

Du är naturligtvis också alltid välkommen att ringa oss på
035-128 875