Chat with us, powered by LiveChat

Silver Endeavour

Silverseas nyaste expeditionsfartyg omdefinierar innebörden av expeditionskryssningar i ultra-lyx. Toppklassad med PC6-is-klassbetyg och avancerad teknik, introducerar vi en ny era i lyxiga expeditioner till sjöss.

OM FARTYGET

ANTAL GÄSTER

220

BESÄTTNING

207

CalenderRed

BYGGT

2021

DurationRed

SENASTE RENOVERING

2021

TONNAGE

20,649 ton

KRYSSNINGAR

Expeditionskryssningar

Silver Endeavour - hytter och däckplan

Sivlerseas nyaste expeditionsfartyg omdefinierar innebörden av expeditionskryssningar i ultra-lyx. Hennes PC6-is-klassbetyg är ett av de högsta inom industrin, medan hennes toppmoderna utrustning och utforskningsteknik erbjuder en av de mest avancerade expeditionserfarenheterna någonsin. Följ med Silver Endeavour, det mest lyxiga expeditionsskeppet till sjöss, som erbjuder oändliga möjligheter både ombord och på land.
Owner's Suite

Owner's Suite är den mest lyxiga sviten ombord. Belägen i bästa bogposition på däck sju gör att du har bästa tänkbara utsikt över hav och land. Sviten har en enorm balkong och otroliga vyer från alla inomhusområden. Det stora vardagsrummet, den separata matplatsen och den välfyllda baren är perfekta för att dela ett ögonblick med likasinnade resenärer, medan de lyxiga och välutrustade sovrummen garanterar högsta komfort oavsett tid på dagen eller natten.

Svit med ett sovrum: 173,5 kvm inklusive veranda.

Owners suite Silver Endeavour
Grand Suite

Grand-sviten är en av de mest lyxiga och rymliga sviterna ombord på Silver Endeavour. Den erbjuder svepande utsikter över din destination tack vare sin stora balkong. Ett rymligt inre inkluderar ett stort vardagsrum, separat matplats och stort sovrum med en stor klädkammare. Ett lyxigt badrum med dubbla handfat, bubbelpool och duschavdelning kompletterar. Dessutom inkluderar Grand-sviten också ett litet, andra sovrum som kan rymma en tredje bädd.

Svit med ett sovrum: 155 kvm inklusive veranda

Svit med två sovrum: 188,1 kvm inklusive veranda

En tredje gäst kan inkvarteras i ett ytterligare enkelbäddsrum.

Grand suite Silver Endeavour
Master Suite

En av våra mest påkostade sviter som någonsin designats! Med innovativa kupolformade fönster runt vardagsområdena och en av de största balkongerna ombord, erbjuder Master-sviten en fulländad upplevelse till havs. Fönster från golv till tak ger en wow-effekt med 270˚ utsikt, medan de vackert inredda vardags- och matplatserna, separat sovrum och badrum med dusch och bubbelpool garanterar fullständig komfort i sviten. Om du någonsin har velat uppleva expeditionresor utan att missa lyx, är Silver Endeavours Master-svit svaret.

Ett sovrum: 108 kvm inklusive veranda.

Master suite Silver Endeavour
Signature Suite

Kom närmare din destination med Silver Endeavours Signature-svit! Belägen på däck åtta erbjuder denna vackra svit ett underbart stort vardagsrum, en matplats, ett separat sovrum och ett badrum med dusch och bubbelpool. Men det allra bästa med Signature-sviten är den enorma privata verandan och väggarna med fönster från golv till tak, som erbjuder dig en svepande utsikt oavsett om du är vid världens topp eller tå. Signature-sviten är en av våra favoritplatser att koppla av ´ i och njuta av de fridfulla polarlandskapen efter en dag med utforskning på land.

Ett sovrum: 67-78 kvm inklusive veranda.

Signature suite Silver Endeavour
Silver Suite

Inget Silversea-skepp skulle vara komplett utan en Silver-svit. Belägen på däck åtta, lovar Silver-sviten en fantastisk utsikt över destinationen tack vare fönster från golv till tak och sin stora balkong. Det rymliga vardagsområdet gör det möjligt att slappna av bekvämt medan matplatsen gör mysiga kvällar i sviten till verkliga upplevelser i sig. Dessutom har Silver-sviter generösa walk-in-garderober samt ett badrum med en stor dusch, toalettbord och separat toalett.

Svit med ett sovrum: 49,7 kvm inklusive veranda

Observera att en 3:e gäst kan sova på en bekväm bäddsoffa i svitens vardagsrum.

Silver suite Silver Endeavour
Premium Veranda Suite

Vår bäst säljande Premium Veranda-svit är vackrare och lyxigare än någonsin ombord på Silver Endeavour. Denna svit erbjuder ett stort sovrum med underbara sängkläder, ett fantastiskt marmorerat badrum med ett stort sminkbord och en lyxig dusch. Bekväma möbler och elegant inredning gör att stanna inne är (nästan) lika bra som att gå ut! Rymlig och bra belägen, njut av ultralyxiga bekvämligheter från 24-timmars butlerservice till den välfyllda minibaren (och ja, allt ingår!). Bäddsoffan kan lätt rymma en tredje gäst.

Svit med ett sovrum: 33,1 kvm inklusive veranda

Observera att en 3:e gäst sover på en bekväm bäddsoffa i svitens vardagsrum.

Premium veranda suite Silver Endeavour
Deluxe Veranda Suite

Deluxe Veranda-sviterna behåller den ikoniska svitkonfigurationen - en av de mest framgångsrika i branschen. Belägna på de övre mittendäcken har Deluxe Veranda-sviterna rymliga inredningar med ett sovrum som inkluderar ett stort skrivbord och ett bekvämt vardagsrum med en bäddbar soffa (kapabel att rymma en tredje bäddplats). Ännu bättre, balkongen är större och vackrare än någonsin, vilket erbjuder gott om utrymme för avkoppling och att njuta av svepande utsikter, var du än befinner dig.

Svit med ett sovrum: 33,1 kvm inklusive veranda

En tredje gäst sover på en bekväm bäddsoffa i svitens vardagsrum.

Deluxe veranda suite Silver Endeavour
Superior Veranda Suite

Superior Veranda-sviten finns på de övre däcken. Från den lyxiga utsikten från den teakträklädda verandan till det rymliga vardagsrummet (med bäddsoffa som kan rymma en tredje bäddplats) och det stora marmorerade badrummet, har allt med Superior Veranda designats för din komfort. Ett bekvämt vardagsutrymme, öga för detaljer och en generös mängd bekvämligheter gör denna fantastiska svit till ett mysigt hem medan du är till sjöss.

Svit med ett sovrum: 33,1 kvm inklusive veranda

En tredje gäst sovera på en bekväm bäddsoffa i svitens vardagsrum.

Superior veranda suite Silver Endeavour
Classic Veranda Suite

Belägen vid lägre fördäck erbjuder Classic Veranda-sviten all den komfort och uppmärksamhet på detaljer som du kan förvänta dig ombord — både inuti och utanför. Elegant inredning, fantastiskt marmorerat badrum och gott om sittutrymme (med bäddsoffa som kan rymma en tredje bäddplats), erbjuder allt du behöver för en bekväm kryssning. Men kanske är denna svits finaste egenskaper är fönstren som sträcker sig från golv till tak och öppnar upp sig mot en privat veranda, vilket gör att varje solnedgång känns som om den enbart är din.

Svit med ett sovrum: 33,1 kvm inklusive veranda

Rullstolsanpassad svit: 508. Sviten har ett badrum med handfat och dusch.

En tredje gäst kSover på en bekväm bäddsoffa i svitens vardagsrum.

Classic veranda suite Silver Endeavour
Sydamerikaexperten | Silver Endeavour

Restauranger ombord

Gör en smakresa. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. 

Il terrazzino Silver Endeavour
Il Terrazzino
Italiens världsberömda matlagning når sin mest avlägsna kundkrets än, ombord på Silver Endeavour. Njut av landets bästa rätter och autentiska recept i denna omarbetade version av Silverseas kända La Terrazza-koncept. Liten till storlek men inte i smaker, Il Terrazzino erbjuder läckra italienska måltider i en elegant miljö. Menyhöjdpunkterna ändras regelbundet, men behåller de högkvalitativa, färska ingredienser som gjort detta matställe så populärt i hela Silverseas flotta. Om du gillar autentiska italienska rätter serverade i en liten och intim miljö, då är Il Terrazzino något för dig.
The Restaurant Silver Endeavour
The Restaurant
Silver Endeavours huvudrestaurang väver en sensorisk väv av smakfulla minnen. Vi lovar att du kommer att älska restaurangen, från den tidlösa inredningen till den varma, eleganta atmosfären, till det exceptionella vinsortimentet och de subtila, raffinerade rätterna. Njut av regionala specialiteter oavsett om du befinner dig vid världens topp eller tå, tillsammans med tidlösa klassiker som aldrig går ur modet. The Restaurant erbjuder öppen sittning, vilket innebär att det inte finns några bestämda tider, inga bestämda bord. Du är fri att äta när, var och med vem du vill.
The Grill Silver Endeavour
The Grill
Välkommen till en av de mest imponerande restaurangerna till sjöss. The Grill ombord på Silver Endeavour förvandlar fantastiskt till förbluffande. Beundra imponerande vyer passsera från dag till natt när snöiga landskap ger vika för stjärnklara himlar. Denna inomhuslokal med glastak erbjuder smakrika internationella måltider tillagade till perfektion i en avslappnad, informell atmosfär. Ett måste att besöka, och alltid en favorit, oavsett vilken tid på dagen du äter. Ingen kavaj krävs!
La dame Silver Endeavour
La Dame
Förbered dina smaklökar för en av de bästa gastronomiska upplevelserna du sannolikt någonsin kommer att ha. La Dame – uppkallad efter Paris stora dam, Eiffeltornet – hyllar Frankrikes kulturella och gastronomiska arv. Denna fina matupplevelse levereras komplett med vitklädd silverservice, fenomenal mat och eleganta omgivningar. Välj antingen från à la carte-menyn eller njut av den perfekt balanserade sex-rätters mat- och vinparningsmenyn. Oavsett vad du bestämmer dig för kommer du att blicka ut över glaciärer och isberg från de fantastiska golv-till-tak-fönstren, medan du sippar på iskall champagne och äter färsk kaviar. Och det finns bara i La Dame, ombord på Silver Endeavour.

Allmäna utrymmen

Silver Endeavours allmänna utrymmen är särskilt anpassade för att erbjuda lyx och komfort för kryssningar i några av vår planets mest avlägsna platser.

Kryssningar med Silver Endeavour

Puerto Williams till Buenos Aires

19 eller 21 dagars kryssning med start från Sydamerikas sydspets och avslut i Buenos Aires.

Puerto Williams till Puerto Williams

Denna 15 eller 18 dagars kryssning är en resa för resenärer, inte turister. Inget annat än exceptionella upplevelser att vänta, både ombord och i land.

King George Island till Puerto Williams

Följ med oss ombord på Silver Endeavour för denna 15 dagars kryssning. Segla till några av de sista orörda vildmarksdestinationerna som finns kvar på planeten.

Puerto Williams och King George Island

Påbörja en oförglömlig 15 dagars resa ombord på Silver Endeavour och segla till några av de sista stora vildmarksdestinationerna som finns kvar på planeten. Resan kan antingen inledas från King George Island med avslut i Puerto Williams eller tvärtom.

Punta Arenas till King George Island

Segla ut från Chile på denna 15 dagars kryssning som går via Falklandsöarna och Sydgeorgien innan du når Antarktis. Därifrån flyger du tillbaka från King George Island.

King George Island till Punta Arenas

15 dagars kryssning där du flyger till King George Island, bara 12 mil från Antarktis fastland. Fartyget tar dig sedan tillbaka till Chile via Falklandsöarna och Sydgeorgien.

När kan vi kontakta dig?

Fyll  i nedan formulär så kontaktar vi dig.

Ange gärna vilken eller vilka tider som skulle passa dig bäst.

Förfrågan

Fyll  i nedan formulär så kontaktar vi dig så snart vi kan.

Om du önskar att vi skall ringa upp dig, kryssa i boxen under telefon. Ange också gärna i meddelandefältet vilken tid det passar dig bäst att vi ringer.

Du är naturligtvis också alltid välkommen att ringa oss på
035-128 875