fbpx

Litteraturtips om Brasilien

På den här sidan tipsar vi om facklitteratur, skönlitteratur och en barnbok för dig som vill läsa på innan du reser till Brasilien.

Om du vill veta mer om våra resor till Brasilien, klicka på nedan länkar:
Skräddarsydda resor
Rundresor med svensk färdledning
Kryssningar
Temaresor
Gruppresor

Facklitteratur För de verkligt historieintresserade kan vi rekommendera en nyutkommen bok: Brasiliens Historia av Dag Retsö. Gräset är alltid grönare i Brasilien av Henrik Brandao Jönsson Brasilien – Landet som blev en stormakt (världspolitikens Dagsfrågor 2010/9 av Utrikespolitiska Institutet) Ett hem på jorden av Arne Sucksdorff Sambafotboll av Fredrik Ekelund Brasiliansk musik av Åsa da Silva Veghed Brasilienfararna av Sven-Arne Flodell

Skönlitteratur Floden av Joe Kane Testamentet av John Grisham En tillräckligt vacker dag för att dö av Jeanette Lindblad Brasilien av John Updike Kärlek och död vid havet av Jorge Amado Livet är farligt Senhor av Joao Guimaraes Rosa

För barn Mysteriet i Rio av Mats Larsson

BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Namn*
Mobiltelefon*
Email*
Lead Source
Meddelande

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.