fbpx

Cachoeira Véu de Noiva

Brasilien

Vi har arrangerat resor till Brasilien i drygt 25 år och är Sveriges främsta expert på brasilienresor.

Detta vidsträckta land bjuder på enorma kontraster både vad gäller natur och kultur. Hit kan du resa på en kombinerad storstads-  och solsemester till Rio, bo på en djungel lodge mitt inne i Amazonas, spana efter Jaguarer i Pantanals våtmarker och mycket, mycket mer.  Brasilien är också ofta utgångspunkten för kombinationsresor med andra länder i Sydamerika.

Vi arrangerar även resor för grupper och temaresor för olika intressen. För dig som är intresserad kan du läsa mer här:

Mer om BRASILIEN

SNABBFAKTA OM BRASILIEN

Vi arrangerar både rundresor med fasta avgångsdatum, skräddarsydda resor, kryssningar, temaresor och gruppresor till Brasilien.

Omvända årstider jämfört med Sverige. Tropiskt klimat i Amazonas med hög luftfuktighet. Regntiden är från december till juni. Stora delar av kusten har också tropiskt klimat men mindre nederbörd. Vintern i Rio de Janeiro är varmare än den svenska sommaren. Längst ned i söder kan det snöa i inlandet på vintern.

Brasilia med 2,98 milj invånare

208,6 miljoner

Portugisiska

Skräddarsydda resor till BRASILIEN

Våra skräddarsydda resor är unika resor som skapats helt efter dina drömmar och önskemål. För att ge dig inspiration har vi satt samman populära reseförslag. Reseförslagen utgår från populära program som vi satt samman för våra kunder genom åren. Kontakta våra reserådgivare för att få ett personligt reseförslag. Det är helt kostnadsfritt!

Rundresor med svensk färdledning till BRASILIEN

Våra rundresor har alltid en erfaren svensktalande guide. Rundresorna genomförs med fasta datum i små grupper. Resorna genomförs i små grupper på  mellan 6 – 12 deltagare per rundresa. Du kan läsa mer om våra guider genom att klicka på den här länken.

Hotell i BRASILIEN

För många av våra kunder så är boendet en viktig del av resan. Vi kan rekommendera hotell i alla prisklasser, men vi har naturligtvis våra favoriter. Med början under 2019 kommer vi på begäran av våra kunder successivt börja presentera några av våra hotellfavoriter på hemsidan.

Karta över Brasilien
BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Namn*
Mobiltelefon*
Email*
Lead Source
Meddelande

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.