fbpx

På den här sidan ser du en översikt av de länder och resmål i Latinamerika, plus Antarktis, dit vi skräddarsydda unika drömresor och arrangerar rundresor med svensk färdledning. Vi hoppas du har glädje av vår webbplats där du kan hitta en mängd nyttig information och får en närmare översikt över de resor vi arrangerar.

ANTARKTIS

Antarktis, en av världens sista orörda vildmarker. Kallt, kargt och ogästvänligt men så vackert och inbjudande ändå.

Läs mer »

ARGENTINA

Argentina förknippas ofta med tango och fotboll men landet har oerhört mycket mer att erbjuda av kultur och natur.

Läs mer »

BELIZE

Belize erbjuder fantastiska stränder och några av världens bästa korallrev, prunkande regnskog med ett rikt djurliv samt mayalämningar och kolonial historia.

Läs mer »
Titicacasjön, Bolivia

BOLIVIA

Bolivia är ett av de två länder i Sydamerika som inte har en egen kustlinje. Trots det erbjuder landet många fantastiska och annorlunda reseupplevelser.

Läs mer »
Rio de Janeiro

BRASILIEN

Landets natur och kultur bjuder på enorma kontraster Brasilien är också ofta utgångspunkten för kombinationsresor med andra länder i Sydamerika.

Läs mer »

CHILE

Det långsmala landet Chile med femhundramil kust och endast 20 mil brett erbjuder otroligt många fantastiska upplevelser från Atacamaöknen i norr till Patagonien i söder.

Läs mer »

COLOMBIA

Colombia erbjuder en mycket varierande semester i omväxlande miljöer med allt från Amazonas regnskog, Anderna, den vackra karibiska kusten och den mer orörda Stilla havskusten.

Läs mer »
Strand Costa Rica

COSTA RICA

Trots att Costa Rica är ett litet land så finns här väldigt mycket att se och göra. Det lilla formatet gör också att man på en relativt kort tid hinner se och göra väldigt mycket.

Läs mer »
Landskap med vulkan i Ecuador

ECUADOR

Ecuador fyra delar: Anderna med indiankultur, Amazonas regnskog, Stillahavskusten och Galapagosöarna. En typisk resa inleds med en vecka i Anderna med Quito som utgångspunkt.

Läs mer »
Fåglar i El Salvador

EL SALVADOR

Kombinera landets badorter med El Salvadors höjdpunkter som vulkaner, mayakulturen, vulkaner och kolonialstäder, kaffeskörd och huvudstaden San Salvador.

Läs mer »
Bild från Falklandsöarna

FALKLANDSÖARNA

En vecka på Falklandsöarna är en fantastisk upplevelse. Njut av en annorlunda resa i ett vackert landskap med boende på små mysiga hotell med personlig charm.

Läs mer »
Djävulsön, Franska Guyana

FRANSKA GUYANA

Landet är en kombination mellan outforskad regnskog, legendomspunna Djävulsön samt framtiden i form av Europas rymdcentrum och satelituppskjutningar från Kourou.

Läs mer »
Atitlansjön, Guatemala

GUATEMALA

Om du letar efter ett land med möjlighet att kombinera naturupplevelser med fascinerande historia och intressanta mänskliga möten så är Guatemala unikt lämpat.

Läs mer »
KAIETEUR FALLS, Guyana

GUYANA

Guyana i nordöstra Sydamerika är kontinentens enda engelsktalande land.
Naturen i landet är fantastisk och här finns fortfarande ett stort antal utrotningshotade djur att se.

Läs mer »
Insjö i Honduras

HONDURAS

Honduras har mycket att erbjuda besökaren, inte minst några av världens absolut vackraste stränder. Men även ett fantastiskt djur och naturliv.

Läs mer »

KUBA

Passa på att besöka Kuba innan landet förändras. Ett besök på Kuba är fortfarande som att förpassas tillbaka till femtio och sextio talet. Mycket har inte förändrats de senaste femtio åren.

Läs mer »
Granada, Nicaragua

NICARAGUA

Möt indianer och spanskt kolonialarv, natur med djungel och molnregnskogar, äventyr med aktiva vulkaner och forsränning, bad, fiske och surfing på Stilla Havskusten samt fina stränder.

Läs mer »
Panama City, Panama

PANAMA

Varva ett besök i Panama med snorkling och dykning, frodig regnskog och ett pulserande storstadsliv. Och självklart också en kort kryssning på Panamakanalen.

Läs mer »
Encarnacion, Paraguay

PARAGUAY

Det lilla landet Paraguay är en undangömd diamant – full med charm och vänlighet som många fortfarande har kvar att besöka. Här finner du historia, kultur och en oförstörd natur.

Läs mer »
Glaciärsjö, Peru

PERU

Det går lätt att spendera mycket tid i Peru eftersom landet erbjuder så oerhört mycket intressant och vackert. Skall man bara välja ut ett resmål i landet måste det bli Machu Picchu.

Läs mer »
Tropisk djungel i Surinam

SURINAM

Befolkningen säger själva om sitt land att det är orört och vänligt. Och det är faktiskt på grund av detta som man åker hit, den fantastiska naturen och befolkningen.

Läs mer »
Strandbild från Uruguay

URUGUAY

Uruguay har en egen unik karaktär och är ett land väl värt ett besök. Landet har kust mot Atlanten och erbjuder många fina stränder. Inte minst den glamorösa badorten Punta del Este.

Läs mer »
MOUNT RORAIMA, Venezuela

VENEZUELA

Just nu kan vi tyvärr inte rekommendera resor till Venezuela på grund av säkerhetsläget, men vi hoppas detta vackra land snart kan ta emot turism igen.

Läs mer »
BOKNINGSFÖRFRÅGAN
Namn*
Mobiltelefon*
Email*
Lead Source
Meddelande

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.