#image_title

Vi skapar din unika drömresa till Sydamerika

Vi  skräddarsyr resor och kryssningar till Sydamerika anpassade helt efter dina önskemål. Vi arrangerar också rundresor med fasta avgångsdatum och svensk färdledning.

Aktuellt just nu

Några av våra mest poplära resor

peru runt, rundresa med svensk färdledning

Detta är en resa för dig som vill se att det bästa som Peru har att erbjuda.
rundresa

Galapagoskryssningar och ö-hoppning

Kryssa i Galapagos magiska övärld. Välj mellan olika alternativ.
kryssning

costa rica de luxe, en resa med stil

För dig som vill resa med stil och uppleva det absolut bästa i Costa Rica.
skräddarsydd

Vårt senaste blogginlägg

Vårt senaste blogginlägg

Om resor till Sydamerika

Sydamerika är stort och det går inte att se allt på en resa. Varje land i Sydamerika är värd en egen resa för det finns så mycket att se och uppleva i de flest länderna.

Cusco Peru

Ofta skräddarsyr vi resor åt kunder ”som vill se allt”, men då behöver man vara borta närmare tre månader. För de som vill vara borta omkring två veckor så rekommenderar vi att man koncentrerar sig på ett eller två länder istället för att ha ett alltför späckat reseprogram och mest se flygplatser.

Vad måste man se i Sydamerika?

Länderna skiljer sig mycket åt sinsemellan beroende på många olika faktorer som spansktalande eller portugisiska, höjd över havet, regnskog och otillgänglighet, andelen indianer och för den delen också arvet från slaveriet och varifrån invandrarna kommit.

För de som vill uppleva kultur och historiska platser är en resa till Peru med Machu Picchu och Cusco ett måste liksom en resa till Brasilien. För naturvänner finns enormt mycket att se beroende på vad man vill se och uppleva med allt från glaciärer som Calafate i Argentina, nationalparker som Torres del Paine i Chile, Manuel Antonio National Park i Costa Rica, Saltöknen i Bolivia, Amazonas, Iguassufallen och Pantanal och inte minst en kryssning på Galapagosöarna. För aktiva rekommenderas inkaleden och för de som vill ta det lugnt rekommenderas boende på vingårdar eller på ett boutiquehotell vid en vit strand omgiven av gröna palmer.