Buenos Aires | Argentina

Webbinarium om Argentina

Den 11:e mars bjöd Björn Larsson på ett webbinarium om hur det är att resa till Argentina. Argentina är ett vidsträckt land som  erbjuder mängder med spännande upplevelser, resmål och sevärdheter som Björn berättade om i webbinariet. 

Webbinariet spelades in. För dig som inte hade möjlighet att delta, kan du se webbinariet i sin helhet genom att starta videon nedan.

Dela detta inlägg

Inbjudan

Webbinarium om kryssningar till Antarktis

Den 23/8 kommer vi att hålla ett webbinarium om kryssningar till Antarktis med Silver Cloud. Webbinariet görs i samarbete med Silversea. Där kommer det även finnas möjlighet att ställa frågor till oss och Silverseas personal. Hjärtligt välkommen att delta!

Silver Cloud - lyxkryssningar till Antarktis

Datum: Tisdagen den 23:e augusti

Tid: 19:00 – 20:00