fbpx
Folke Bergström

Folke

Det är sorg på Sydamerikaexperten idag. Vår mycket omtyckta och karismatiska guide Folke Bergström gick igår bort efter en kort tids sjukdom.

Folke har varit vår man i Santiago och Chile i mer än tio år. Han var enormt kunnig och kom ofta med kloka idéer och uppslag.
Folke har kommit att bli en uppskattad vän inte bara till oss som jobbar på Sydamerikaexperten utan han har även behållit kontakten med de resenärer han guidat. Så sent som den 14/3 ansvarade Folke för en stadsrundtur i Santiago och ytterligare en månad senare planerade vi tillsammans vandringsresor i Anderna.

Folke tog alla med storm oavsett bakgrund. Förutom de vanliga rundresorna så har Folke guidat svenska studenter, vinresor samt rest med resenärer som velat ha skräddarsydda resor med privatguide i framförallt södra Chile och Argentina.

Vi kommer alltid att minnas dig.

Vila i frid Folke

Dela detta inlägg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.