Chat with us, powered by LiveChat
Kasiiya Papagayo, romantiskt boutiquehotell i Costa Rica

Fem riktigt romantiska hotell

Det finns många fantastiska hotell i Sydamerika. Genom att det har varit Alla Hjärtans Dag den här veckan, vill jag lyfta fram fem särskilt romantiska hotell i några av Sydamerikas mest populära länder. Jag hoppas det skall vara till inspiration när du planerar din nästa resa.

Kasiiya Papagayo, Costa Ric

Kasiiya Papagayo, Costa Rica
Även om du inte letar efter ett utpräglat romantiskt hotell, så är det här ett hotell där du kan stressa av helt från vardagen. Kasiiya Papagayo består av fem sviter uppbyggda som tält. Hotellet arbetar mycket med hållbarhet, utan att för den skull kompromissa med lyx. Här kan man verkligen säga att man har en semester där man är ett med naturen.

Läs mer om Kasiiya Papagayo här >

Casa San Augstin

Casa San Augustin i Cartagena, Colombia
För dig som vill ha storstadspuls på semestern och samtidigt inte vara långt från underbara paradisstränder, kan vi rekommendera boutiquehotellet Casa San Augustin Cartagena.
Hotellet är inhyst in en klassisk kolonialbyggnad, mitt bland butiker och restauranger i Cartagenas gamla stad. Samtidigt är det bara en dryg timmes båtfärd till Islas del Rosario med sitt pärlband av öar och paradisstränder.

Läs mer om Casa San Augustin här >

Uxua

Uxua Casa Hotel & Spa, Porto Seguro, Brasilien
Ett diskret och övertygande hotell i Trancoso med 11 casas. Hit kommer konstnärer som söker en arbetsplats, kändisar som söker avskildhet, en familj som söker en kulturell badort eller älskare som söker en fristad.
Hotellet är skapad av den holländske modedesignern Wilbert Das och alla som besökt hotellet blir fans av Das personliga skapelse.

Läs mer om Uxua Casa Hotel & Spa här >

Isla Secas

Islas Secas Reserve & Lodge, utanför Panamas kust
Det här är det mest exklusiva hotellet i den här artikeln. Hotellet tar bara 18 gäster och ligger i en privat skärgård med 14 vulkaniska öar i Stilla havet, utanför Panamakusten. Hit reser dom som vill ha en romantisk, men aktiv semester fylld av naturupplevelser.
Hotellet är inte bara kompromisslöst när det kommer till den ultimata hotellupplevelsen. Ägaren har också givit hotellet en strikt miljöpolicy. Av skärgårdens 14 öar kommer 13 att förbli oexploaterade och hela anläggningen drivs med solenergi.

Läs mer om Islas Secas Reserve & Lodge här >

Latitude 10, Costa Rica

Latitude 10 Resort, Costa Rica
Latitude 10 är ett litet avslappnat men exklusivt hotell, med bara 6 rum. Det är ett romantiskt getaway, med alla rum ett stenkast från havet. Hotellet är unikt, genom att varje bungalow är mer eller mindre helt öppen mot den omgivande trädgården. Det gör att du vaggas till sömns och vaknar upp till havsvågornas brus.
På dagarna har du strand- och surfparadiset Santa Teresa de Cobano på bara 15 minuters bekvämt promenadavstånd från hotellet.

Läs mer om Latitude 10 Resort här >

Dela detta inlägg