fbpx
Favela i Rio de Janeiro

Video om vår favelatur i Rio

Många är intresserade av att se och veta mer om Rios kåkstäder, kallade Favelas. Vi har sedan många år tillbaka arrangerat en Favelatur i Rio de Janeiro, där du under tre timmar under säkra förhållanden får se en av Rios Favelas. Vår guide är Marcelo Armstrong, som gjort denna utfärd i 27 år. I den här videon intervjuar Björn Larsson Marcelo om vad man kan förvänta sig att se och uppleva, varför man skall göra en favelatur och varför du kan känna dig säker på utfärden.

Dela detta inlägg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Restips och nyheter!

Prenumera på vårt nyhetsbrev och få spännande resetips, nyheter och annan information om att resa till Sydamerika. Vi skickar normalt 1-2 nyhetsbrev per månad.

Du kan när som helst avsluta din prenumeration via en länk i botten av varje nyhetsbrev. Sydamerikaexperten kommer att behandla de personuppgifter du tillhandahåller när du anmäler dig för vårt nyhetsbrev. För mer information om vår personuppgiftsbehandling, vänligen ta del av vår integritetspolicy.