Agneta

brasilien nya00012

Agneta

 

Agneta Götesson är utbildad resesäljare med lång erfarenhet. Hon började arbeta på Sydamerikaexperten 2003. Galapagos är det mest häftiga jag upplevt med närheten och möten med alla djuren där!


Min bästa resa:

Min bästa resa är två!, det första besöket på Machu Picchu är oslagbart, dessa mäktiga berg (förstår Inka-indiandernas dyrkan till bergen) som omger ruinerna av staden. Efter både tåg o buss kommer man fram till entrén och vyn man sedan möter då man står vid kanten av området är unik och helt fantastisk!

Min andra ”bästa resa” är resan till Ecuador och där vi tog oss ut till Galapagos som är en av jorden mest fascinerande platser. Här är man verkligen på besök i djurens rike och på deras villkor! Helt orädda djur och så nära man kommer djuren! Fantastiskt!
Mina fem senaste resor:

Rio, Buzios, Colombia, då det var besök i Bogota, Pereira, Armenia (kaffedistriktet), Neiva/San Augustin (arkeologiska indian-lämningar), Cartagena, Tayrona. Innan dess var jag på Fernando de Noronha och Recife (Brasilien) samt en längre resa i Peru.

Drömresemål:

Det känns som jag redan upplevt många av mina absoluta drömresemål, det är ju fördelen med att jobba med den Sydamerikanska kontinenten. Men jag har några kvar! Vandra Inkaleden och att se Costa Ricas oslagbara natur är några resmål som jag fortfarande drömmer om!

Mina tre favoriter:

Svårt att välja några, har många favoriter. Men väljer här några:
Hotell Finch Bay på Galapagos, Tayrona National Park och Fernando de Noronha!